تفاوت پروتز لب با تزریق ژل و چربی

تفاوت تزریق ژل با چربی

لب های حجیم به افزایش جذابیت یک زن و کاهش سن و جوان نشان دادن وی کمک بسیاری می کند. امروزه پیشرفت تکنولوژی راه های زیادی را  به منظور زیبایی برای یک زن پیش گذاشته است که یکی از این راه حل ها برای تزریق چربی و تزریق ژل است.

این روش ها برای مدتی روی زیبایی تاثیر گذار است اما بعد از مدتی با جذب این مواد توسط بدن لب ها به حالت اولیه خود برمی گردند.

در اینجا به مباحث تزریق ژل و چربی به لب و تفاوت آنها با پروتز لب می پردازیم و همچنین خطرات احتمالی که ممکن است برای فرد به وجود بیاید را بیان می کنیم تا شما با دید بهتری به انتخاب این روش ها بپردازید.

تزریق با ژل چگونه است؟

تزریق ژل یک روش کم تهاجمی است و نیاز به هیچ گونه برشی در بافت لب ندارد. در این روش که موقتی است از ژل های مصنوعی برای پر کردن و حجیم سازی لب استفاده می شود که البته این ژل ها با بدن و متابولیسم بدن سازگارند.

این ژل ها دارای بی حس کننده هستند اما غالبا برای جلوگیری از درد بیمار از  اسپری یا آمپول بی حس کننده استفاده می کنند.

تزریق ژل

ماندگاری ژل تزریق شده چقدر است؟

ماندگاری ژل به نوع فیلری که استفاده می کنید بستگی دارد و معمولا فیلر های هیالورونیک اسید بین 6 الی 12 ماه ماندگاری دارند.

این روش با بالاتر بردن گوشه های لب، به زیباتر شدن لبخند شخص کمک بسیاری می کند.

عوارض جانبی تزریق ژل

تزریق ژل و فیلر لب عوارض جانبی کمتری نسبت به پروتز لب دارد چون هیچ گونه برشی روی لب ایجاد نمی کند البته کبودی و تورم جزو عوارض جانبی تزریق ژل است.

تزریق با چربی

مراحل انجام تزریق چربی به لب همانند تزریق با ژل است با این تفاوت که این تزریق طبیعی است و مناسب کسانی که نمی خواهند مواد مصنوعی را به بدن خود وارد کنند.

 

تزریق با چربی را با برداشتن چربی از خود بدن شخص مانند شکم، باسن، ران و تزریق آن به لب انجام می گیرد و به دلیل جذب سریع این چربی توسط بدن عموما چربی بیشتری را بر می دارند.

یکی از بهترین مزیت های این روش، انتخاب محل برداشت چربی توسط خود بیمار است و دوره بهبود آن سریع تر است.تزریق چربی

پروتز لب چگونه انجام می گیرد؟

پروتز لب به وسیله ورقه های سیلیکونی و از روش های دائمی برجسته سازی لب است که البته به دلیل مشکلاتی از جمله مختل شدن حرکات لب، طبیعی نبودن بافت لب از آن دوری می کنند با این حال در اینجا به انواع پروتز ها و مراقبت ها و عوارض مربوط به آن می پردازیم.

روش جراحی پروتز لب

در این روش با ایجاد برش هایی در دو طرف لب، پروتز  وارد بافت داخلی لب شده و پس از جایگذاری، برش های ایجاد شده روی لب را بخیه می زنند.

مراقبت های بعد از پروتز لب چیست؟

پس از انجام پروتز لب از استحمام بپرهیزید و همچنین اگر سیگاری هستید تا چند هفته از استشمام دود سیگار جلوگیری کنید و اگر دنبال نتیجه مناسب هستید مراقبت های بعد از جراحی را جدی بگیرید و تا یک هفته استراحت مطلق نیز تجویز می شود.

انواع پروتز لب کدام اند؟

در کل سه نوع پروتز وجود دارد که در اینجا به آن اشاره می کنیم:

1-پروتز آلودرم:

این نوع پروتز دارای بافتی نرم و انعطاف پذیر است که با تزریق در حاشیه های کوچک ایجاد شده در لب، به حجیم سازی لب ها کمک می کند.

2-پروتز پرمالیپ:

این نوع پروتز  سیلیکونی جامد است که با قرار گیری زیر پوست لب به لب ها حجم می دهد البته این سلیکون در صورتی که بیمار بخواهد  قابل خارج کردن نیز هست.

3-پروتز ورمافین:

کارکرد پروتز ورمافین همچون پروتز پرمالیپ است و بعد از جراحی قابل برداشت نیز هست البته این نوع پروتز به دلیل ایجاد عفونت به هیچ وجه توصیه نمی شود.

تزریق چربی به لبعوارض پروتز لب چیست؟

هیچ دارویی یا هیچ عملی بدون عوارض نیست در این جا به عوارض پروتز لب می پردازیم البته توجه داشته باشید که این عمل یکی از مزیت هایی که دارد این است که قابل برداشت است و فرم لب به حالت اولیه بر می گردد.

پروتز لب به وسیله سیلیکون عوارضی بیشتر از تزریق به بار می آورد این عوارض شامل عفونت، جابه جایی پروتز، حساسیت به ماده پروتز و….. است به همین دلیل تا حدودی پروتز جای خود را به تزریق داده است.

توصیه جراحان تاپ کلینیک

در اینجا با عوارض  و نحوه انجام جراحی پروتز لب و تزریق ژل به لب آشنا شدید در نظر داشته باشید عمل پروتز لب با وجود یک سری مزایا باز هم در اولویت افرادی که می خواهند لب های برجسته داشته باشند نیست چون تزریق ژل یا چربی عوارض کمتری نسبت به پروتز دارد.

متفرقه



دکتر فرشاد مختاری نژادمشاهده نوشته ها

دکتر فرشاد مختاری نژاد

تخصص جراحی عمومی - دکترای حرفه‌ای پزشکی | محتوای فوق زیرنظر دکتر فرشاد مختاری نژاد متخصص جراحی عمومی و دکترای حرفه ای پزشکی با شماره نظام پزشکی: 109793 نگاشته شده است. درباره ما - فیس بوک - اینستاگرام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با دکتر: ۰۹۳۹۴۲۱۶۱۹۹