آیا سیاهی و کبودی پوست بعد از عمل لیپوماتیک واقعیت دارد؟

آیا سیاهی و کبودی پوست بعد از عمل لیپوماتیک واقعیت دارد؟

جراحی زیبایی لیپوماتیک، روشی برای تخلیه چربی اضافه شکم و پهلوی است که به ویژه در سنین بالای 50 دارای طرفداران زیادی است؛ این جراحی به صورت سرپایی انجام شده و در صورت نیاز، به همراه بیهوشی عمومی نیز قابل انجام است.

باید خاطر نشان کرد ممکن است شما در دوره نقاهت این جراحی، شاهد برخی تغییرات نظیر کبودی، ورم و سیاهی در پوست بدون خود باشید.

این موارد جزء عارضه های طبیعی لیپوماتیک محسوب می شود که عموما طی دوره یک یا دو هفته ای با استفاده از گن های طبی مخصوص بهبود می یابد.

از شما دعوت می کنیم در ادامه مطلب با تاپ کلینیک همراه باشید تا به بررسی جواب این سوال که آیا سیاهی و کبودی پوست بعد از عمل لیپوماتیک واقعیت دارد؟ بپردازیم.

عمل لیپوماتیک مناسب چه افرادی می باشد؟

پیکر تراشی یا لیپوماتیک، از جمله روش های پر کاربرد برای تخلیه چربی های اطراف شکم و کمر است.

این جراحی به طور معمول برای افرادی بازدهی مناسبی دارد که نسبت به انجام حرکات روزمره خود مانند بلند شدن، قدم زدن، بالا رفتن از پله و … دچار مشکل بوده و نمی توانند به راحتی زندگی روزمره خود را ادامه دهند.

به طور کلی اگر می توانید به راحتی وزن خود را کم کنید، بهتر است اقدام به این جراحی نکنید؛ اما چنانچه شرایط انجام برنامه ورزشی مشخصی را نداشته و برای انجام حرکات آن با مشکل روبرو هستید، می توانید از لیپوماتیک یا جراحی پیکر تراشی استفاده کنید.

عمل لیپوماتیک مناسب چه افرادی می باشد؟

آیا سیاهی و کبودی پوست بعد از عمل لیپوماتیک واقعیت دارد؟

هدف از انجام جراحی لیپوماتیک، حذف چربی های موضعی است که در برابر ورزش و رژیم غذایی، مقاوم شده اند. از آنجایی که لیپوماتیک با لیپوساکشن متفاوت است، سیاه شدن پوست اطراف پهلو در دوران نقاهت جراحی در برخی موارد مشاهده شده و نیازی به نگرانی فرد نخواهد بود.

لازم به ذکر است مشاهده کبودی بعد از عمل لیپوماتیک، عموما به دلیل فرو رفتن جسم خارجی (کانولا)، ساکشن کردن چربی و برخورد ضربه های ریز کانولا به بافت می باشد.

به طور کلی می توان گفت، لیپوساکشن برای کاهش میزان بیرون زدگی باسن انجام گرفته و افرادی که احساس می کنند که باسن آن ها بیش از اندازه عریض بنظر می رسد، از این روش می توانند استفاده کنند.

لیپوساکشن علاوه بر خارج کردن چربی ها باید جهات متناسب و زیبا به نظر برسد.

دلایل سیاهی و کبودی شکم بعد از عمل

1- برش پوست

2- تجمع مایعات در محل زخم به همراه تورم عصب های آسیب دیده ناحیه جراحی

مدت زمان برطرف شدن سیاهی و کبودی شکم 20 روز از آغاز دوره نقاهت جراحی
راهکارهای کاهش سیاهی و کبودی شکم

1- انجام لیپوماتیک با تجهیزات پیشرفته برای کاهش آسیب های بافتی

2- عدم مصرف الکل قبل و بعد از لیپوماتیک

3- عدم مصرف غذای شور

4- مراقبت از خود در دوره نقاهت

5- استفاده از گن طبی مخصوص با مشاوره پزشک

آیا سیاهی و کبودی پوست بعد از عمل لیپوماتیک واقعیت دارد؟

عوارض شایع جراحی لیپوماتیک

لیپوماتیک هم مانند بسیاری از جراحی های زیبایی، دارای عوارض کوتاه مدت و بلند مدتی است که در یک دسته بندی کلی به موارد زیر تقسیم می شوند:

  1. کبودی و تغییر رنگ پوست
  2. عوارض حاصل از داروهای بیهوشی
  3. تورم و التهاب بعد از لیپوماتیک
  4. تجمع مایع در ناحیه تحت درمان
  5. افتادگی پوست بعد از پیکر تراشی
  6. عفونت بر اثر عدم رعایت نکات مراقبتی
  7. نیاز به تکرار مجدد لیپوماتیک
  8. سرعت پایین ترمیم زخم
  9. سوختگی موضعی پوست

عوامل موثر بر نتایج جراحی لیپوماتیک

به طور کلی می توان گفت در جراحی لیپوماتیک، بیماران به دلیل استفاده از امواج اینفراسونیک که اثر لیفت کنندگی دارد، با عوارض کم تری مواجه بوده و عموما این عوارض در چند هفته ابتدایی جراحی از بین می روند.

البته فاکتورهای بسیاری مانند سن، جنس، تعداد بارداری های قبلی، جنس پوست، ناحیه مورد عمل در تغییرات پوست موثر هستند که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

این فاکتورها عبارتند از:

  • جنس پوست گردن، بازو و قفسه سینه
  • ژنتیک، سن و تعداد بارداری (خانم ها)
  • سایز و مقدار چربی
  • نوع لیپوماتیک لیپوساکشن (سطحی و عمقی)

عوامل موثر بر نتایج جراحی لیپوماتیک

چگونه اثرات لیپوماتیک را حفظ کنیم؟

  • نوشیدن آب به اندازه کافی

مصرف زیاد آب در اصلاح ناهمواری های پوستی نقش زیادی داشته و همواره توسط متخصصان زیبایی توصیه می شود.

  • ورزش و تحرک

توجه به انجام ورزش روزانه و تحرک، نقش زیادی در حفظ فرم مناسب بدن و سلامت پوست دارد؛ چرا که با تنظیم جریان خون، سوخت و ساز سلول ها را بهبود می بخشد.

مهمترین مراقبت های جراحی لیپوماتیک

رعایت نحوه صحیح خوابیدن، عدم قرار گرفتن در معرض نور شدید و طولانی آفتاب، استفاده از گن مناسب به صورت مداوم و همچنین ماساژ ناحیه جراحی شده، از جمله مهمترین مراقبت های جراحی لیپوماتیک است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این مراقبت ها، پیشنهاد می کنیم مقاله مراقبت های لازم بعد از لیپوماتیک را مطالعه بفرمایید.

اهمیت کنترل وزن بعد از انجام لیپوماتیک

یکی از باورهای نادرستی که در خصوص جراحی لیپوماتیک وجود دارد، این است که افراد تصور می کنند انجام آن سبب می شود تا همیشه وزنی ثابت و ایده آل داشته باشند؛ در حالیکه این یک تصور مبنای علمی صحیحی نداشته و اگر وزن خود را با انجام ورزش های اصولی و رژیم غذایی مناسب کنترل نکنید، شاهد افزایش وزن بسیاری خواهید بود.

اهمیت کنترل وزن بعد از انجام لیپوماتیک

سخن آخر

لیپوماتیک یا پیکر تراشی، جزء جراحی های پر طرفداری است که به ویژه در سنین بالای چهل سال، متقاضیان زیادی دارد. یکی از سوالاتی که متقاضیان این جراحی مطرح می کنند، عوارض احتمالی و احتمال سیاهی و کبودی پوست اطراف شکم بعد از جراحی است.

برای توضیح این مورد باید اشاره کنیم، عوارضی نظیر کبودی و سیاهی اطراف شکم به ندرت در میان متقاضیان مشاهده شده و طی مدت زمان دو هفته بعد از عمل بهبود پیدا می کند.

در این مقاله تلاش کردیم تا پیرامون صحت ماجرای سیاهی و کبودی پوست بعد از عمل لیپوماتیک بپردازیم؛ چنانچه نیاز به راهنمایی و مشاوره در زمینه جراحی لیپوماتیک و شرایط بعد از جراحی دارید، با کلینیک تخصصی زیبایی تاپ کلینیک تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

آیا لیپوماتیک یا پیکر تراشی جراحی زیبایی پر ضرری نامیده می شود؟

خیر، در جراحی لیپوماتیک به دلیل استفاده از امواج اینفراسونیک که اثر لیفت کنندگی دارد، عموما بیمار با عوارض کمی روبرو می شود.

چگونه اثرات جراحی لیپوماتیک را حفظ کنیم؟

ورزش و تحرک، نوشیدن آب به اندازه کافی، رعایت  تغذیه سالم، مراقبت های پس از لیپوماتیک و… .

از شایع ترین عوارض جراحی لیپوماتیک چند مورد را نام ببرید؟

کبودی و تغییر رنگ پوست، عوارض حاصل از داروهای بیهوشی، تورم و التهاب بعد از لیپوماتیک، تجمع مایع در ناحیه تحت درمان، افتادگی پوست بعد از پیکر تراشی.

ابدومینوپلاستیمتفرقه



دکتر فرشاد مختاری نژادمشاهده نوشته ها

دکتر فرشاد مختاری نژاد

تخصص جراحی عمومی - دکترای حرفه‌ای پزشکی | محتوای فوق زیرنظر دکتر فرشاد مختاری نژاد متخصص جراحی عمومی و دکترای حرفه ای پزشکی با شماره نظام پزشکی: 109793 نگاشته شده است. درباره ما - فیس بوک - اینستاگرام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با دکتر: ۰۹۳۹۴۲۱۶۱۹۹