قیمت و هزینه عمل جراحی ترمیم بینی در سال 1402

قیمت و هزینه عمل جراحی ترمیم بینی در سال 1401

عمل جراحی زیبایی بینی یا همان رینوپلاستی در ایران بسیار رایج است و اکثر ما با این عمل آشنا هستیم ولی با جراحی ترمیم بینی نه زیاد. افرادی که جراحی بینی انجام داده اند، بنا بدلایلی چون قوز روی بینی، مشکل در تنفس، عدم تقارن سوراخ های بینی و… مجبور انجام دوباره جراحی بینی می شوند. ما در این مقاله از تاپ کلینیک به عمل جراحی ترمیم بینی و هزینه آن در سال 1402 می پردازیم. در این مقاله با ما همراه باشید.

منظور از جراحی ترمیم بینی چیست؟

(Revision Rhinoplasty)یا همان عمل جراحی ترمیم بینی، نوعی جراحی اصلاحی بینی می باشد که امکان دارد هم با هدف زیبایی و هم درمان انجام شود. گاهی اوقات بعضی از افراد بخاطر برخی دلایل آسیب دیدن بخشی از بافت بینی، از جمله سوختگی، به متخصص بینی  مراجعه می نمایند تا جراح به بازسازی و اصلاح بافت بینی بپردازد. این نو عمل ترمیم بینی، ترمیم درمانی بینی است.

ترمیم با هدف زیبایی، نوع دوم که اکثر افراد با آن آشنایی دارند. این نوع عمل که به نام عمل ثانویه بینی و رتوش بینی هم شناخته می شود. این نوع عمل با این هدف انجام می شود که شخص یک بار عمل بینی را انجام داده است اما به دلایل گوناگون از نتیجه بدست آمده راضی نیست و دوباره به انجام جراحی بینی اقدام می کند. این جراحی برای داشتن بینی بدون، برای اینکه بیمار به هدف خود برسد، کمک می کند.

منظور از جراحی ترمیم یینی چیست؟

هزینه جراحی ترمیم بینی در سال 1402

هزینه های جراحی ترمیم بینی مانند هزینه ی جراحی بار اول می باشد ولی تفاوت هایی داراست. در این جراحی هزینه جراحی ترمیم بینی، نسبت به جراحی اولیه بیشتر است. افرادی که جراحی بینی انجام داده اند، ترمیم بینی  برای آن ها کار دشواری می باشد، چون که ساختمان بینی حداقل یک بار مورد جراحی قرار گرفته و همین کار انجام دوباره جراحی بینی  بر روی بینی را برای جراح سخت می کند.

خلاصه نسبت به جراحی اولیه، هزینه جراحی بینی ثانویه بیشتر است اما بازهم میزان پیچیدگی مشکلی که باید برطرف شود در تعیین هزینه نقش بسزایی دارد.

هدف عمل جراحی ترمیم بینی

مشکلات شایعی که نیاز به عمل ترمیم بینی دارند، شامل موارد زیر است:

  • انسداد مجاری بینی
  • افتادگی غضروف یا نوک بینی
  • ایجاد ظاهر نازیبا و بینی مصنوعی
  • نا متقارن شدن بینی به نسبت صورت
  • کاهش نا مساوی و یا کاهش بیش حد از قوز بینی
  • شکل دهی نا درست و ناکامل بینی
  • مصنوعی و زیاده روی کردن در نوک بینی
  • باریک کردن بیش از حد نوک بینی
  • ایجاد جای زخم بیش از حد معمول

روش های عمل جراحی ترمیم بینی

روش های عمل جراحی ترمیم بینی

هدف از جراحی مجدد بینی، بهبود عملکر بینی و وضعیت آن می باشد. متخصص جراحی سعی می کند تا بر اساس وضعیت بینی، غضروف را از ناحیه ای از بینی بردارد و یا پیوند غضروف انجام دهد. از تیغه بینی بیمار (سپتوم)، جراح غضروف مورد نیاز را از گوش یا دنده می گیرد. ترمیم بینی همانند جراحی اولیه، هم با روش بسته و هم با روش باز قابل انجام می باشد. در ادامه به روتوش بینی با استفاده از تکنیک باز می پردازیم.

انجام رتوش بینی با استفاده از تکنیک جراحی باز

هنگامی که برای رینوپلاستی ثانویه، جراح از روش باز استفاده می کند، در قدم اول بیمار را تحت وضعیت بیهوشی عمومی قرار می دهد و بعد با برش زدن در قسمت کلوملا و بالا زدن پوست بینی، کاملا به ساختمان بینی دسترسی پیدا می کند.

با توجه به نیاز بینی بیمار، تغییرات ایجاد می شود. بعد بخیه های روی کلوملا وبخیه های داخلی زده می شود. جراح بعد از عمل، با استفاده تامپون مانع از ایجاد چسبندگی داخل بینی می شود. در نهایت روی بینی، اسپلینت (گچ) قرار داده می شود.

مراقبت های پس از عمل ترمیم بینی و دوره نقاهت عمل

مراقبت های پس از عمل ترمیم بینی و دوره نقاهت عمل

  • امکان دارد در برش ها (برش) منگنه یا بخیه داشته باشید. معمولاً بخیه های داخل بینی بطور خود به خود حل می شوند. اگرچه در محل برش ها منگنه دارید، در هفته اول جراح آن ها را خارج می کند. بینی شما را بانداژ می پوشاند. امکان دارد گچی و یا یک آتل پلاستیکی جهت محافظت و حفظ شکل جدید بینی خود داشته باشید.
  • امکان دارد یک پد بینی زیر سوراخ های بینی خود داشته باشید تا خونی را که امکان دارد از بینی شما چکه می کند به خود جمع کند. جراح در صورت نیاز به شما نحوه تعویض پد را آموزش خواهد داد. امکان دارد برای اینکه عواملی چون خونریزی و تورم کاهش دهد، مواد بسته بندی شده داخل بینی خود داشته باشید. ظرف دو روز بعد از جراحی، بسته بندی و پد بینی برداشته می شود. حدود یک هفته دیگر اسپلینت یا همان گچ هم برداشته می شود.
  • بینی شما دچار تورم و کبودی می شود و امکان دارد کبودی های تیره در اطراف چشمانتان داشته باشید. احتمال دارد تورم ایجاد شده، بیشتر شود. طی 3 تا 4 هفته، بیشتر تورم باید از بین برود. کمی درد در بینی خود خواهید داشت و امکان دارد سردرد داشته باشید.
  • امکان دارد برای مدت کوتاهی دچار مشکل تنفسی شوید و بینی شما گرفتگی داشته باشد. این احتمال وجود دارد که پوست نوک بینی شما بی حس شده باشد. با برگشت احساس ممکن است کمی درد و یا خارش داشته باشید.
  • اگر استخوانی در حین جراحی شکسته شد، به مدت 3 ماه باید از آسیب دیدن بینی خود جلوگیری کنید. باید در عرض سه تا چهار هفته مراقب بینی خود باشید. تا یک سال احتمال دارد دیدن نتیجه نهایی طول بکشد.

 

نتیجه گیری

در این مقاله از تاپ کلینیک سعی کردیم اطلاعاتی در خصوص جراحی ترمیم بینی از جمله هدف از ترمیم بینی، روش های ترمیم بینی و هزینه ترمیم بینی در سال 1402 را برای افرادی که بنا به دلایلی  بعد از انجام جراحی بینی, ملزم به اقدام مجدد برای جراحی شده اند، ارائه دادیم.

اگر بعد از خواندن این مقاله سوالی در مورد جراحی ترمیم بینی در ذهنتان ایجاد شد، با شماره گیری 09394216199  پاسخ آن را از تاپ کلینیک جویا شوید.

 

سوالات متداول

جراحی ترمیم بینی به چه روش هایی انجام می شد؟

ترمیم بینی همانند جراحی اولیه، هم با روش بسته و هم با روش باز قابل انجام می باشد.

تورم های روی بینی بعد از عمل کی رفع می شود؟

طی 3 تا 4 هفته، بیشتر تورم ها از بین می رود.

منگنه های زده شده روی برش ها کی برداشته می شود؟

اگرچه در محل برش ها منگنه دارید، در هفته اول جراح آن ها را خارج می کند.

رینوپلاستی



دکتر فرشاد مختاری نژادمشاهده نوشته ها

دکتر فرشاد مختاری نژاد

تخصص جراحی عمومی - دکترای حرفه‌ای پزشکی | محتوای فوق زیرنظر دکتر فرشاد مختاری نژاد متخصص جراحی عمومی و دکترای حرفه ای پزشکی با شماره نظام پزشکی: 109793 نگاشته شده است. درباره ما - فیس بوک - اینستاگرام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با دکتر: ۰۹۳۹۴۲۱۶۱۹۹